Υφασμάτινο κρεβάτι; Γιατί;

Υφασμάτινο κρεβάτι; Γιατί;

Υφασμάτινο κρεβάτι; Γιατί;

Υφασμάτινο κρεβάτι; Γιατί;

Προσθέστε και εσείς την καινούργια τάση στην κρεβατοκάμαρα σας!!
Αγοράζοντας ένα υφασμάτινο κρεβάτι απολαύστε πλεονεκτήματα όπως..
Μοναδική άισθηση στον χώρο σας λόγω του υφάσματος!!
Δυνατότητα επιλογής αμέτρητων υφασμάτων η δερματίνης!!
Απολαυστική αίσθηση απαλότητας στο προσκλέφαλο και στις τραβέρσες λόγω των αφρώδη υλικών και του υφάσματος!!
Αίσθηση ασφάλειας απο μικροτραυματισμούς η μικροχτυπήματα λόγω των αφρώδη υλικών !!
Ιδανικά εύκολο στο να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας (κομοδίνα ντουλάπα)χωρίς να σας δεσμέυει με χρώματα και υλικά!!
Μοναδικό design και διαχρονικότητα!!
Αποθηκευτικό χώρο!!
Δυνατότητα ανανέωσης μετά απο χρόνια με μικρό κόστος !!
Ελπίζουμε να ειναι αρκετά..!!
Ένα υφασμάτινο κρεβάτι είναι μύθος ότι δεν καθαρίζετε ή ειναι λάθος να το απορρίπτουμε λόγω της ανάγκης να μπορούμε να το καθαρίσουμε.
Ας αναλογιστούμε οτι το δωμάτιο της κρεβάτοκάμαρας είναι ο πιο καθαρός χώρος του σπιτιού μας διότι περνάμε εκει ξύπνιοι τις λιγότερες ώρες συγκριτικά με τους υπολοιπους χώρους μας.Επίσης πηγαίνουμε εκεί συνήθως με τις παντόφλες είτε με τις πυτζάμες καθαροί και έτοιμοι για ύπνο.
Αντιθέτως στο σαλόνι  στον οποίο περνάμε τις περισσότερες μας ώρες και ιδιαίτερα στον υφασμάτινο καναπέ , δεν απορρίπτουμε ποτέ την αγορά του φοβαιμενοι για την καθαριότητα του..Ας  αναλογιστούμε οτι στον υφασμάτινο μας καναπέ καθόμαστε, κοιμόμαστε ,τσιμπολογάμε ,υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενους μας και γενικότερα περνάμε πολλές ώρες με πολλές δραστηριότητες .Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε οτι δέν πρέπει να φοβόμαστε μία αγορά ενός υφασμάτινου κρεβατιού με την λάθος αιτιολογία της δυσκολίας καθαριότητας του.

Related Posts