ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  1. ΚΟΣΤΟΣ & ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Κόστος Αποστολής:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα.  Εντελώς δωρεάν  αναλυτικότερα:

  1. ΕντόςΝομού Θεσσαλονίκης
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Τοποθέτηση στο χώρο σας με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα της εταιρείας μας, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα της εταιρείας μας
  1. ΕκτόςΝομού Θεσσαλονίκης
  • Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να υπολογίσουμε το κόστος αποστολής.

*Αυτό ισχύει μόνο για τις πόλεις όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από την αμέσως κοντινότερη πόλη. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε οπωσδήποτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το πρακτορείο για τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

**Όλα τα προϊόντα παραδίδονται και ταξιδεύουν αμπαλαρισμένα για την μέγιστη ασφάλεια τους.

Τρόποι Αποστολής:

Για όλη την Ελλάδα ισχύει η ίδια πολιτική όσο αφορά το χρόνο παράδοσης. Αμέσως μετά την παραγγελία σας, η παράδοση γίνεται από 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως διαστάσεων και μοντέλου στρώματος.

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλλεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1.Με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα της εταιρείας μας (για παραδόσεις εντός Νομού Θεσσαλονίκης).

Για παραδόσεις εντός της Νομού Θεσσαλονίκης, η παράδοση γίνεται με τα ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας μας και μάλιστα έως τον όροφο και το εσωτερικό της κατοικίας σας.

2.Μεταφορική Εταιρεία (για παραδόσεις εκτός Νομού Θεσσαλονίκης).

Παραγγελίες για εκτός Θεσσαλονίκης, αποστέλλονται με συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες.

α) Μεταφορική & Παράδοση στο πεζοδρόμιο  της Διεύθυνσής σας (Παράδοση 15-20 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλλεί)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Η επιλογή αυτή συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πόλεις όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Εάν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη είτε προάστιο της πόλης των Αθηνών) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από την αμέσως κοντινότερη πόλη. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε οπωσδήποτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το πρακτορείο για τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).Λόγω διαφορετικής ογκοχρέωσης των μεταφορικών για κάθε  παραγγελία η τιμή της αποστολής μπορεί να αλλάξει πάντα συγκριτικά με τον όγκο των προιόντων αλλά και την απόσταση απο την βάση της συνεργαζόμενης  μεταφορικής. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 15-20 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλλεί.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

3.Παραλαβή από την έδρα της εταιρείας μας.

Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να μεταβείτε στην έδρα μας  ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας.  Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας ώστε να την παραλάβετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.

 

Φροντίζουμε να ενημερώνουμε τον πελάτη για οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να προκύψει, είτε λόγω μη έγκαιρης παράδοσης του προϊόντος από την εταιρεία μας είτε λόγω καθυστέρησης της μεταφορικής εταιρείας.